Stævner og meget andet

September stævne med efterårscup!

D. 26-27 september afholdte Tjæreborg Egnens Rideklub et super godt stævne med mange tilmeldte. Igen i år blev der afholdt cup for både hest og pony hvor der var mange fede præmier at vinde, en flot roset, dækken og vinderne blev fejret med æresrunde! Som det kan ses på billedet var der rigtig flot efterårsvejr! Et stort tak til alle sponsorer, deltagere og hjælpere!

Vi ser frem til næste års stævne med efterårscup! 

Juni aftenstævne

Der blev i d. 16-17 juni afholdt afstævner på Tjæreborg Egnens rideklub. Der mødte rigtig mange engagerede ryttere op til stævnet på trods af corona restriktioner. Det var to rigtig hyggelige aftner med godt vejr og højt humør. Stort tak til alle hjælpere, sponsorer og deltagere! 

September stævne med cup!

Vi har afholdt et fantastisk klubstævne med overvældende mange tilmeldte! Som et nyt tiltag havde vi en heste- og ponycup hvor man kunne finde flotte rosetter, dækken og ride æresrunde til hest! Succesen skal helt sikkert gentages i det kommende års stævner!

Klargøringsaften TJR 23. august 2019

Som optakt til sensommerens mange aktiviteter blev der afholdt klargøringsaften den 23. august 2019 kl 16.00-21.00. Mange deltog i arrangementet og der blev hygget med fælles aftensmad! 

Sadeldag 19. august 2019

Michael Kirkegaard März fra Rytters Ridesport kommer den 19. august. Der vil være mulighed for at få tjekket om sadlen ligger optimalt på hesten og sadelprøvning. Tidsbestilling ved Anna Maria Christiansen på SMS til tlf 27192786. Der afsættes 45 minutter til hver ekvipage og han skal se hesten både med og uden rytter. Pris for almindelig sadeltjek 500kr + kørsel som deles mellem alle deltagere. Ønsker du mere info er du velkommen til at kontakte Anna Maria. Alle er velkomne

Haflinger Sport stævne

Haflinger Sport har lejet vores faciliteter i weekenden 31.08.-01.09.2019. Stævnet blev afholdt i både spring og dressur og var for både fjordheste og haflingere. Det var en fortrinlig weekend og de dejlige racer var skønne at opleve!

Stævner i 2019

I 2019 vil vi afholde 2 stævner:

  • 26-27 Maj
  • 22-23 September

På go vil det være muligt at se proportioner samt tilmelde sig.

Vi gælder os til at se dig :-) 

http://go.rideforbund.dk/staevnekalender.aspx?q=tjr