Nyheder

Udendørs undervisning er opstartet

Grundet corona har der ikke været undervisning på rideklubben igennem en længere periode. Der er nu åbnet op for muligheden at udendørs undervisning. 

Derfor er udendørsbanen blevet renoveret igen, den er blevet grubbet så den kan stå imod det regnende foårsvejr og fået en omgang flis!

God ridelyst! 

Renovering af udendørs banen

Under corona situationen har klubbens medlemmer arbejdet hårdt, men på behørig afstand. Udendørs banen er blandt andet blevet renoveret med flis og nyt hegn- Det er blevet så flot! 

Generalforsamling 2020

Der er blevet afholdt generalforsamling d. 11/3-2020, denne blev afholdt i ridehallen grundet coronavirus.

Se referatet under fanen “Arkiv”. (indsæt billede fra ridehallen)

Tak til alle fremmødte og nye medlemmer i bestyrelse og udvalg! 

Nyt medlemskab og prisændring

Pr. 1/1-2020 sættes prisen for stævnemedlemskab op til 200 kroner. Denne type for medlemskab giver rettighed til at starte stævne for klubben. 

Som noget nyt er det besluttet at indføre en ny type medlemskab (medlemskab 3). Dette er et støtte medlemskab for den ikke aktive rytter som ønsker at støtte Tjæreborg Egnens Rideklub. Medlemskab 3 giver rettigheder til at stemme til generalforsamlinger. 

Vi håber at i alle er kommet godt ind i det nye år! 😀

Genopfyldning af filt i ridehuset!

26/11-2019

Der er blevet afholdt julehygge med klubbens medlemmer. I den forbindelse blev der pyntet op i ridehallen og spredt filt i ridehusbunden- Det var næsten som at se sneen falde! 😀

Banen er renoveret!

21/11- 2019

Vi har været så heldige at vi har fået fyldt nyt lækkert sand i ridehallen og fået jævnet bunden så den igen står snorlige! Nu er vi klar til at bruge en masse timer på den fine bund!

Vellykket september stævne!

Vi har afholdt det mest vellykkede stævne hidtil i september måned! Vi havde skønt vejr, glade ryttere og mange starter! Cafeteriat var som altid fyldt med lækkerier og tombolaen bugnede igen med lækre sponsorgaver! Tak til alle sponsorer!

Vi afholdt for første gang TJR Cup med hovedsponsorerne: TIKA rideudstyr og Equifirst som gav fine ærespræmier og dækner til vindende ekvipage! Cuppen blev fejret med æresrunde til hest for både ponyer og heste! 

TJR takker for den store tilslutning til stævnet og for de mange glade ekvipager! 

Ny spejlvæg

Vi har fået ny flot spejlvæg på hele kortsiden i ridehallen. Sammen med den lækre bund er det bare blevet så lækkert at ride i hallen!

Den netop overståede weekend - Stævne og kursus januar 2019

Den netop overståede weekend var en travl weekend for ryttere i TJR.

Flere ryttere var til start i Kongeå. Cindie Alslev og Ryttergårdens Herodes var både til start i dressur og spring. Det blev til en 1 plads i La5 samt en nul runde i 40 Cm. Dressurklassen havde 3 starter fra TJR ryttere og de satte sig på 1., 3. og 4. plads så TJR var flot repræsenteret.

Foruden dette afholdte klubben kursus ved Søren Wind. 

Der er yderst positiv feedback fra rytterne og mange ryttere glæder sig allerede til foråret, hvor vi igen afholder kursus med Søren. Vi har klippet en lille video sammen med nogle af weekendens equipager - tag et kig

Foruden dette så meddeler bestyrelsen at de netop er igang med at færdiggøre vores regnskab for 2018 og ikke mindst i færd med at bestille vores nye spejlvæg!

Vi glæder os!!!

Kursus v. Søren Wind
Både klubbens egne ryttere samt ryttere udefra var til kursus. Det var nogle meget lærerige dage med mange gode fif fra en yderst engageret og dygtig Søren. Tusind tak til Søren.

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Tjæreborg Egnens Rideklub

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Tjæreborg Egnens Rideklub d. 13.9.18 kl. 19.

Mødet foregår i rytterstuen på Krogsgårdsvej 22, Tjæreborg. 

Da to medlemmer ønsker at træde ud af bestyrelsen og alle suppleanter har trukket sig, indkaldes hermed til ekstraordinær generalforsamling med det formål at vælge 2-4 nye bestyrelsesmedlemmer samt nye suppleanter.

Dagsorden:
Valg af 2-4 bestyrelsesmedlemmer
Valg af 2 suppleanter

Generalforsamlingen foregår i rytterstuen. Der kan købes kaffe og kage.

Mvh Bestyrelsen

Nyheder:

TAK for et godt Maj Stævne!

Et godt stævne er forbi, og bestyrelsen vil gerne sige en kæmpe tak til alle jer der gjorde en stor indsats både i dagene op til stævnet og under selve stævnet.

Det er dejligt at vi kan løfte i fællesskab og få sådan et arrangement stablet på benene, og at vi så fik så mange positive kommentarer fra rytterne udefra, og lovning på at de kommer igen til næste stævne i september, det er jo som flødeskum på kagen....

Der skal ligeliges lyde en stor tak til alle vores sponsorer der sponserede præmier til klasserne samt gaver til vores tombola.

Mvh Bestyrelsen